Превышен лимит товаров для текущего тарифного плана

Українська кухня Доцяк

Українська кухня  Доцяк

Українська кухня  Доцяк

В основу книги покладено відродження української на­ціональної кухні, технології приготування давніх традиційних страв. Подано товарознавчу класифікацію овочів, грибів, риби, м'яса, птиці, описано значення їх у харчуванні людини. Висвіт­лено раціональні способи кулінарної обробки продуктів, її вплив на якість готової продукції. Наведено способи і методи приготу­вання та подавання страв, напоїв, виробів з тіста, вимоги до їхньої якості, терміни реалізації. Окремий розділ присвячено ліку­вальному харчуванню. Для учнів професійно-технічних закладів освіти.

| Создай свой интернет-магазин бесплатно!